Om oss

Clockwork er et bemanningsselskap for bygg og anlegg, med kontorer i Oslo, Bergen, Mosjøen, Alta og Tromsø. Våre kunder er entreprenører, byggmestere og installasjonsbedrifter.

 

Clockwork skal være et soleklart førstevalg for bygg og anleggsbransjen

Dette er vår visjon. Med den mener vi at vi skal være førstevalget for våre kunder, for de medarbeiderne vi har og for nye medarbeidere vi rekrutterer.

Vår forretningsidé er å tilby motiverte medarbeidere med rett kompetanse som på best mulig måte dekker våre kunders behov og forventinger.

Våre tjenester

Clockwork tilbyr utleie av håndverkere for korte eller lengre perioder.

Vi dekker de fleste fagområder innen bygg og anlegg, blant annet: tømrere, innredningsmontører, fasademontører, forskalingsnekkere, jernbindere, betongarbeidere, elektrikere, ventilasjonsmontører, blikkenslagere, taktekkere, rørleggere, murere, flisleggere, steinleggere, malere, isolatører, stilasmontører, overflatebehandlere, maskinførere, kranførere, truckførere, rivningsarbeidere og hjelpearbeidere.

En attraktiv samarbeidspartner

Som kunde hos Clockwork skal du forvente håndverkere som er effektive, engasjerte og motiverte. Håndverkere som er faglig dyktige og har gode språkkunnskaper. Ved innleie fra et bemanningsselskap ligger det et stort ansvar på oppdragsgiver.

Fra Clockwork kan du forvente en samarbeidspartner som tar sitt arbeidsgiveransvar på alvor, og som oppfyller alle lover, regler og sertifiseringer som gjelder i bemanningsbransjen – en trygghet for deg som kunde. Se også hva som er viktig ved innleie.

En attraktiv arbeidsgiver

For å sikre motiverte medarbeider som viser høyt engasjement hos våre kunder må vi være en attraktiv arbeidsgiver.

Vi tar godt vare på våre medarbeidere og tilbyr ordnede forhold, et attraktivt arbeidsmiljø med fokus på helse, miljø og sikkerhet. Alt vi gjør skal tåle dagens lys, og vi går aldri på akkord med gjeldende lover, regler, direktiver og tariffer.

Ta kontakt om du trenger dyktige håndverkere, for korte eller lange oppdrag.

Kontakt oss

    © ClockWork Bemanning
    Utviklet av:
    pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram